2015. február 9.

Kiváló partnerünk, a Lukinserv Kft. közreműködésével a Budapesti Műszaki Egyetem által alapított Két Tanítási Nyelvű Gimnáziumba szállíthattunk két CleverTouch Plus 70” interaktív képernyőt.

Eladásaink közül azokat tesszük a híreink közé, melyek némi plusz tartalommal, tanulsággal bírnak. Egy intézményben nehéz dolog a fejlesztés, hiszen sokan a már megszokott, hagyományos technológiák mellett maradnának, és egyelőre még jellemzően kevesebben pedig lépést szeretnének tartani a technika által biztosított fejlődéssel.

Esetünkben a legmodernebb CleverTouch Plus interaktív képernyők kerültek az iskolába, és az a helyzet állt elő, hogy azok a tanárok szerették meg előbb, használják szívesen, magabiztosan ezeket az eszközöket, akik korábban fenntartással voltak a beszerzésüket illetően.

A mellékelt fotó is kiválóan szemlélteti a korábbi és a modern technológia találkozását


Lukinserv hirlevel weboldal.

 

Ez jó hír, mivel a gyakorlatban is beigazolódik, hogy az interaktív oktatási, prezentációs és kollaborációs berendezések valóban hatékony erőforrások. Nagyon rövid idő alatt beépülnek használóik mindennapi életébe, munkájába, valós, kézzelfogható, és így szerethető előnyöket, lehetőségeket biztosítva nekik.

Partnerünk, a LUKINSERV Informatikai Szolgáltató Fejlesztő és Kereskedelmi Kft. 1994-ben történt alapítása óta dinamikusan fejlődő forgalmat és precíz odafigyeléssel kivívott sikerkarriert mondhat magáénak a magyar számítástechnikai és IT rendszer-integrátori szolgáltató piacon.

Fő profiljuk a nagy létszámú, országos szinten több tíz, esetleg száz telephelyes vállalatok hálózati, szoftveres és irodatechnikai rendszereinek gazdaságos tervezése, létesítése és működtetése, valamint későbbi emelt szintű rendelkezésre állással történő karbantartása és szervize. A rendszer-integrátori teendők mellett a 2004-ben alapított számítástechnikai WEB áruházzal, szaküzlettel és márkabolttal a kis- és középvállalati szegmensben is éves szinten 100 milliós nagyságrendű forgalmat bonyolít le.

Esetükben is jól látható, hogy kínálatukat bővítették az interaktív képernyőinkkel, hogy az olyan ügyfeleiknek, ahol már évek óta megbízható beszállítók, a modern, interaktív technológiát első kézből bemutathassák, a telepítés után pedig berendezések bevezetését már ismerősként kezeljék. Az ilyen helyzeteket nagyon sok munka előzi meg, de jelentős biztonságot nyújt a végfelhasználónak is.

Termékeink
  • interaktív képernyők
  • interaktív táblák és eszközök
  • szavazórendszerek
  • projektorok
  • számítástechnikai eszközök
  • notebook töltő és tároló rendszerek
  • iskolabútorok
  • konferenciatechnika - eszközök és bútorok
  • vizuáltechnikai kiegészítők
  • high-definition videókonferencia rendszerek

 

Tekintse meg online termék katalógusunkat is

 

 

shara logo white

CleverTouch Bt.

Szarvas G. utca 7. 3. em. 42.


Tel.: +36206693815

E-mail: info@clevertouch.hu

Információk

Főoldal

Cégünkről

Állás

 

Ügyfélszolgálat

Kapcsolat
Támogatás

Hibabejelentés

 

facebook-mini twitterlogo mini youtube-mini gplus-mini