Modern megoldások egy esküvőn

Az okoseszközök életünk csaknem minden szegmensében jelen vannak már, és talán sokan már el sem tudják képzelni, hogy milyen is lehetett az élet ezelőtt. Az okostelefonok ma már szinte minden ember mindennapjainak fontos részét képezik és egyre másra születnek az okos megoldások, okos eszközök, berendezések. Igaz ez az otthonunkra is, ahol már a fűtést, az árnyékolást és akár a mosást, mosogatást is okos eszközzel tudunk vezérelni, de ugyanígy a világítást is tudjuk az okostelefonunkon keresztül szabályozni.

Ma már az esküvők sem a hagyományos mederben zajlanak, egyre többen választják a fotóautomatát, vagyis a szelfigépet. A selfiegep.hu kiváló szolgáltatásokat kínál kedvező áron, magas minőségben. A fotófal ötletek feltérképezése előtt nem árt tisztában lenni azzal, hogy mi is az a szelfigép.

Voltaképp egy profi fényképezőgép egy profi fotónyomtatóval egy dobozba zárva. Vicces kellékek, fotófal ötletek tárháza várja az érdeklődőket. Hogy miért is lehet egy ilyen az esküvő fénypontja? Az emberek szeretnek fotózni és fotózkodni és ha mindezt különleges helyszíneken és formában tehetik meg, akkor az élmény bizony hatványozódik.

A fotófal ötletek között sokfélét találhatunk akkor is, ha a selfiegep.hu kínálatában nézelődünk. A szelfigépek elé állva csoportos szelfiket készíthetünk, mindezt pedig vicces kellékekkel. A fotófal ötletek között egyszerű fehér falat és többféle mintát és színvilágot is találhatunk, érdemes alaposan feltérképezni a kínálatot.

A selfiegep.hu-nál korlátlan fotónyomtatásra van lehetőség, és 4, 6 és 8 órás csomagok válthatók. Azonban ezek meghosszabbítására a helyszínen is van lehetőség. Tehát ha úgy érzékeljük, hogy a vendégsereg szívesen fotózkodna még, akkor van lehetőség a helyszíni hosszabbításra. A fotókat a nyomtató azonnal ki is nyomtatja, ráadásul ezt személyre is lehet szabni.

Például egy esküvő esetén el lehet a képeken helyezni a pár nevét, a nagy nap dátumát és színvilágában is igazodhat a kész fotó az eksüvői dekorok színéhez. Ezt layoutnak hívják, és ezt a sablont előre le tudjuk egyeztetni, ha a selfiegep.hu-t bízzuk meg. Budapesten és vidéken is végzik szolgáltatásukat. Budapesten 5 ezer forintos kiszállási díjjal dolgoznak és vidéken is alacsony kilométer díjakat számítanak fel.

Ajándékba is kiváló lehet egy szelfigép, ezt azonban előtte mindenképp egyeztessük a párral. De nem csak esküvőkön okozhat kellemes meglepetést és izgalmas pillanatokat egy szelfigép, hanem például céges rendezvényeken is.

Nagy előny, hogy a fotót azonnal a kezünkben is tarthatjuk és ezt a megrendelő digitálisan is megkapja. A fotófal ötletek tárháza is széles, érdemes alaposan átnézni a kínálatot a megrendelés előtt, sokféle lehetőség van. Hogy megtalálhassuk az ízlésünknek megfelelőt, ami harmóniában tud együtt működni a rendezvény egészével. A fotókon kívül egyébként mozgó animációk, rövid gif-ek elkészítésére is van lehetőség, ezt is sokan osztják meg előszeretettel a közösségi média-felületeken.

A selfiegep.hu honlapon részletesen tájékozódhatunk az árakról, a csomagokról, a lehetőségekről. Az esküvőknek szerintem ma ez már egy elengedhetetlen kelléke, nagyon jó hangulatot teremt. A szelfigép egyszerű és mégis nagyszerű, árban is kedvező, értékben pedig felbecsülhetetlen. Amellett, hogy a helyszínen megörvendezteti a vendégeket, maradandó élményeket és emlékeket is kínál. Melyek fotó formájában kézzel foghatók is maradnak.