Energetikai tanúsítvány okostelefonról

Az okos kütyük lenyűgöznek. Már az első okostelefonokba is szinte szerelmes lettem, és rajongásom csak egyre erősebb az idő múlásával. Az otthonomat is folyamatosan fejlesztem, hogy egy kiváló, hipermodern okosotthon válhassék belőle.

Azért kedvelem az okoseszközöket, mert rengeteg új lehetőséget nyitnak meg az ember előtt. Tökéletes példa volt erre, amikor energia tanúsítványt kellett igényelnem.

Az energia tanúsítvány igénylését az e-tanusitas.eu weblapján intéztem. A weblap nagyon átlátható, informatív, és nem utolsó sorban mobil eszközről is remekül kezelhető.
A cég energetikai tanúsítványok kiállításával foglalkozik, és mindezt extra sebességgel teszik: akár a helyszíni felmérést követő 24 órán belül már a kezünkben tarthatjuk a dokumentumot.

Az energia tanúsítvány igénylése nagyon egyszerű. Telefonon fel kell vennünk a kapcsolatot a cég munkatársával, akivel egy rövid adategyeztetést kell elvégeznünk. Ezt követően már a mérnökkel kell beszélnünk a helyszíni felmérést illetően.

A helyszíni vizsgálat végén egyből megkapják az irodában tevékenykedő munkatársak a szükséges információkat, amellyel megkezdhetik a tanúsítvány kiállítását.
A GLS futár 24 órán belül ki tudja nekünk hozni, ám ha ettől is gyorsabban kell, akár elektronikus úton is továbbíthatják a szükséges információkat.

Amellett, hogy rendkívül gyorsak, az energia tanúsítványok adatait 10 évig megőrzik az adatbázisukban, amelynek hála a későbbiekben is kikérhetjük, ha valami okból szükségünk lenne rá.

Én nagyon elégedett vagyok az e-tanusitas.eu szolgáltatásával. Sem árban, sem gyorsaságban nincs párja az országban, ezt bizton állíthatom.
Akár laptopról, akár mobilról vagy tabletről megyünk fel a weblapjukra, minden információt megtalálunk, ami az energia tanúsítványokkal és az igényléssel kapcsolatos.