Intelligens otthon? Lehetséges, csak vedd észre az utcán szembe jövő pólóján!

Amennyiben valaki intelligens otthonra vágyik, manapság könnyedén hozzá tud jutni a megvalósításhoz szükséges okos eszközökhöz. Kényelmesen, a kanapén ülve vezérelhetjük a lakásunkban található világítást, az elektromos rendszert, vagy akár kilométerekre az otthonunktól módunkban áll kezelni a termosztátot, vagy a kamerát . Mindehhez csupán vezeték nélküli wifi, egy okostelefon vagy egy számítógép szükséges.

Jómagam pontosan ilyen okos eszközöket forgalmazok már évek óta, és webshopom reklámozását szerettem volna egy kicsit felpörgetni. Mindenképpen valami modern megoldás kellett. Az online jelenlét természetesen már adott, és nagyon aktív a részemről. Ezt kívántam kiegészíteni olyan módon, hogy pólókra, táskákra és egyéb ajándéktárgyakra szerettem volna rányomatni a kis cégem logóját, kiegészítve néhány figyelemfelkeltő mondattal, hogy a hatás biztos legyen. Azt terveztem, hogy minden tizedik vásárló részesül majd egy ajándékban.

 A LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop egy olyan szolgáltatás, ahol ezen terveim gond nélkül képesek megvalósulni. Tavaly az öcsém rendelt tőlük a karácsonyi családi összejövetelre rettenetesen jópofa szöveggel ellátott pulóvereket. Lényegében én akkor ismerkedtem meg ezzel az oldallal, hiszen azonnal kértem testvéremet, árulja el, hol tett szert ennyire mókás holmikra. Ő azonnal beírta a telefonom kereső menüjébe, én pedig egy nyugalmas percben azonnal el is látogattam a LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop felületére. Ekkor láttam, hogy mindenféle témában fellelhető náluk termék, akár csapatépítő tréningekre szeretnék egyforma pólókat, akár anyák napján szeretnénk meglepni szeretett édesanyánkat.

Emellett nagyon aktív az online jelenlétük is. Én az ilyesmit azonnal lecsekkolom, manapság szerintem kihagyhatatlan lépés egy szolgáltató részéről az online képviselet. Nagyon jól fog szórakozni bárki, aki nyomon követi őket, ráadásul sűrűn kezdeményeznek különféle nyereményjátékokat. Sok esetben valamilyen ünnepi apropó jóvoltából kerülnek ezek kiírásra, tehát aki csak teheti az ünnepek közeledtével látogasson el a LOLmarkt.hu – Vicces póló webshopjába.

Blogbejegyzéseik igazán szórakoztatóak, és kiváló humorral járnak körbe különféle témákat. Például az egyik kedvencem az a poszt, ahol az ajándékozás terén kínálnak különféle ötleteket, opciókat, és kitérnek kétféle embertípusra: a kutyás és a macskás egyénekre. Nagyon viccesen taglalja a két csoport közötti eltéréseket, kliséket, és ez segíthet abban, hogy az ember ráismerjen valamelyik macskaőrült vagy kutyabolond barátjára. Ilyen gazdit szerintem mindenki ismer a saját környezetében, ha jól belegondolunk, és ezzel már meg is született az egyik legfrappánsabb ajándékötlet. A LOLmarkt ebben a témában is hihetetlen mókás termékeket kínál.

Elérhető továbbá a választékban a használható WC papírra készült verseskötetéről ismert költő, Arthur B. Dumpling és a LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop együttműködéséből születő pólók, vagy akár világítós mintával rendelkező pólók. A blogon folyamatosan találhatók sütireceptek, melyek közül többet is volt alkalmam kipróbálni, és nagyon beváltak.

Összességében elmondható, hogy egy remek csapatról van szó, és nem véletlenül bíztam rájuk az ajándéktárgyak elkészítését, melyekkel teljes mértékben meg vagyok elégedve. Kedves vásárlóim, akik számára át lett nyújtva a nyeremény, alig akartak hinni a szemüknek a meglepettségtől. Olyan pólókat készített számomra a LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop csapata, hogy ennél menőbb reklámot ritkán látni. Remek visszajelzés számomra, és úgy vélem a printer munkatársak számára is az, hogy azóta már több alkalommal is szembe jött velem az utcán egy-egy általam biztosított póló.