Egy okostelefonnal gyorsan megtaláltam a megfelelő szerelőt

Az okos eszközök mára elengedhetetlen részeivé váltak az életünknek. Őszintén szólva én nem nagyon szeretem őket, épp ezért csak okostelefonom van, azt is főleg telefonálásra használom. Ettől függetlenül sajnos el kell ismernem, hogy időnként valóban jól jöhet, ha van nálunk és, ha tudjuk használni az okos eszközünket. Nem olyan régen, váratlanul elromlott a bojlerem és a számítógépem is egyszerre. Mondanom se kell nagyon mérges voltam, és először nem is tudtam, hogy mit csináljak. Aztán persze eszembe jutott, hogy van egy okostelefonom. Mivel a meleg víz volt a sürgetőbb kérdés, ezért először a bojler szerelés kérdésre kellett választ találnom.

Rövid nézelődés után rá is bukkantam a vizgazfutesszerelo24.hu weboldalára. Először egy kicsit furcsának tűnt, de aztán igazából elnyerte a tetszésemet. Nem gyakran szoktam egy weboldal szövegeit részletesen elolvasni, de ebben az esetben kivételt tettem. Több aloldala is volt a honlapnak, így volt mit olvasgatnom. Azért is akartam jobban megismerni a vizgazfutesszerelo24.hu-t mert láttam, hogy milyen széles körű szolgáltatásokkal rendelkeznek. Nagyon bíztam benne, hogy valóban profi szakemberek, mert akkor szinte minden problémához egy helyről tudnék szerelőt hívni. A weboldal alapján abszolút hozzáértő és tapasztalt szakembereknek tűntek. De azért még alaposan átolvastam a honlapjukat.

Egy jó szolgáltatót érdemes megtartani

Mivel alapvetően a bojler szerelés témaköre érdekelt, ezért elsősorban azt néztem meg. Nagyon szimpatikusnak találtam, hogy minden téren adtak hasznos tippeket és tanácsokat, az esetleg problémák megelőzésére. Ezenkívül az plusz egy nagy pozitívum, hogy Budapest és Pest megye területén sürgős esetben, akár egy órán belül is kiszállnak. Volt még 0-24-es ügyeleti szolgálatuk is. De, ami tényleg igazán meggyőzött, hogy már több mint 30 éve dolgoznak a szakmában. A többéves tapasztalat szerintem kifejezetten fontos főleg egy ilyen szakmában. A vizgazfutesszerelo24.hu ezzel teljesen megnyert magának. Kitöltöttem a weboldalon található űrlapot, hogy a bojler szerelés minél előtt elkezdődjön.

Nagy örömömre nem kellett sokat várnom, hogy felvegyék velem a kapcsolatot. Egyrészt megbeszéltünk egy megfelelő időpontot, másrészt volt néhány kérdésem bojler szerelés kapcsán, amit meg tudtam beszélni vizgazfutesszerelo24.hu munkatársával.

Két nap múlva a megbeszélt időpontban jött is a vizgazfutesszerelo24.hu szerelője, hogy megkezdje a bojler szerelést. Ő is elmondott még pár dolgot nekem, aztán munkához látott. Rögtön észrevehető volt, hogy ért ahhoz, amit csinál. A szerszámai profi szakembert sejtettek, és reméltem, hogy ez valóban így is van.

Miután végzett a munkával kiállított egy szabályos számlát. Egy kicsit tartottam tőle, hogy valami papírfecnit fog adni számla néven, de szerencsére nem így történt. A bojlerem azóta is kiválóan üzemel. Összességében tehát maximálisan elégedett voltam a vizgazfutesszerelo24.hu szolgáltatásával. Biztosan fogom még keresni őket, ha olyan problémám akad, amiben tudnak segíteni.