Okoseszközökkel, alkalmazásokkal könnyebb az élet?

Napjainkban szinte már nincs olyan háztartás ahol ne lenne legalább egy okoseszköz, sőt biztos vagyok benne, hogy a legtöbb családban legalább 3-4 különböző okoseszközzel találkozhatunk. Az okostelefonoktól az okosórán át az okosmérlegig szinte mindent lehet kapni. Nekem is van jó pár okoseszközöm, és bevallom igazán sokat könnyítenek nagyon sok téren az életemben, sokkal kényelmesebb lett tőlük minden. Pont ezeknek az eszközöknek a népszerűsége miatt, nem meglepő, hogy a lgetöbb cég már ezeket is számításba veszi. Így a legtöbb weboldal mobilbarát. Sokan készítenek okostelefonokra különböző alkalmazásokat is. Ez alól a pannonsafe sem kivétel. Ismertem már őket korábbról, de nekem is újdonság volt, hogy most már van egy applikáció telefonra, amelyhez nekik is közük van, ugyanis az alkalmazás szakmai hátterét ők biztosítotják.

Neked már le van töltve az E-Alkusz? Ha nem, akkor lehet, hogy itt lenne az ideje

Ez az applikáció az E-Alkusz. Megtalálhatjuk a Google Play Áruházban és az App Store-ban is. Mivel szeretem az ilyen újdonságokat, ezért utána néztem, hogy mit tud, miben lehet majd hasznomra a későbbiekben, ezért is örültem meg neki igazán, amikor az pannonsafe-től tudomást szereztem róla. Igazából azokat a problémákat hivatott orvosolni, amelyek egy biztosításnál a legtöbb gondot okozzák. Ilyen gondok, hogy nem megfelelő a díja vagy szolgáltatása, elfelejtjük befizetni. Ha több biztosításunk van, egy idő után lehet, hogy nem tudjuk hol van megkötve és rendeztük-e a díját, illetve nem mindig tudjuk, hogy kár esetén hova forduljunk. Erre nyújthat megoldást az E-Alkusz. Segítségével minden szerződésünket láthatjuk a mobilunkon, teljesen mindegy, hogy az melyik biztosítónál van. Az applikáción keresztül jelzik, ha esedékes a díjfizetés, akár többször is szólnak, így tutira be lesz fizetve minden időben. Segít abban is, hogy a lehető legjobb, legkedvezőbb ajánlatok közül válogathassunk. A legtöbb biztosítótól és 10 banktól is találkozhatunk ajánlatokkal. Kár esetén is hasznunkra lehet, hiszen szakértő segítséget kérhetünk. Ezt egyébként eddig is szerettem a pannonsafe-ben, mert a weboldalukon található egy olyan menüpont, hogy KárDoktor, ahol gyorsan és egyszerűen lehet kárt bejelenteni. Most pedig már telefonos applikáción is van erre lehetőség, szóval még gyorsabbá vált az ügyintézés.

Ez még nem minden…

Ugyanakkor ez még nem minden, amit az E-Alkusz tud. Amolyan digitális irattrezor, így mindig kéznél lehetnek az irataink. Segítségével értesülhetünk az aktuális hírekről, egyes biztosítók akcióiról. Amiatt sem kell aggódni, ha már van szerződésünk, azt is könnyedén regisztrálhatjuk. Megnyugtató az a tudat, hogy az E-Alkusz révén bármilyen biztosítási probléma is merül fel, élő chat segítségével azonnali segítséget kaphatunk. Mivel szinte mindent lehet ezen a felületen intézni, így a papírmentes szerződéskötést is, még a környezetünket is óvjuk. Aprópó, környezet. Az applikációnak van egy olyan funkciója is, hogy vihar esetén riasztást küld, ezzel megpróbálva megelőzni az esetleges károkat. Ezenkívül pedig még egy olyan funkciója van, ami megnyugtató lehet egy-egy nyaralás, külföldi út során. A pannonsafe alkalmazásával ugyanis azonnal megtudhatjuk, hogy külföldön hol kaphatunk segítséget.

Személyi asszisztenssel a zsebemben minden gördülékenyebben megy

Szerintem nagyon jó ötlet volt egy ilyen applikáció, főleg így, hogy szinte nincs is olyan ember, akinek ne lenne okostelefonja. Számomra mindenképpen segíteni és gyorsítani fogja az ügyintézést. A díjfizetési emlékeztető meg szinte életmentő lesz, mert néha az utolsó pillanatban kapcsolok, most viszont biztos, hogy időben fogom rendezni a dolgaimat. Számomra az E-Alkusz olyan lesz, mint egy személyi aszisztens, aki végig a zsebemben lapul. Ha ti is szeretnétek egy kis segítőt, akkor keressétek meg A Google Play Áruházban vagy az App Store Áruházban.