A hordozható osztályterem - NoteCart

NoteCartA NoteCart görgős szekrény a laptopok tárolására és töltésére alkalmas görgős modelljeink negyedik generációja. Sokéves tapasztalatra építve újraterveztük a NoteCart szekrényt. Ezzel az új modellel a nagyszámú, velünk együttműködő iskola igényeinek kívántunk megfelelni. A görgős szekrény alapvető szerepe a laptopok tárolása, töltése és mozgatása. A legtöbb vevőnek, különösen a nálunk először vásárlóknak csak ezekre a funkciókra van szüksége. Ezért olyan görgős szekrényt terveztünk, amely alapváltozatában ezt a három feladatot látja el.

A NoteCart 4 modellje: a 12 tálcás, a 16 tálcás, a 24 tálcás és a 32 tálcás (netbook) változat. Mind a négy modellben külön polcokat alakítottunk ki a transzformátoroknak. Ezeken kívül azonban a NoteCart még egy sor más funkcióval is kiegészíthető – és az Ön igényei szerint bővíthető. A NoteCart görgős szekrényt például kiegészítheti a tálcákat mozgató kihúzható sínekkel, átlátszó ajtókkal, internet-kábelekkel, falraszerelhető biztonsági elemekkel és még sok minden mással. A NoteCart egyszerűsített és még kedvezőbb áru változata a NoteCart Simple, mely álló formátumú szekrény és kevesebb opció rendelhető hozzá.

Az univerzális megoldás - NoteCart Mini - ÚJ!

NoteCart MiniA töltőszekrény teljesen kompakt, változó számú notebook vagy tablet függőleges tárolására alkalmas. Az elválasztót különböző pozíciókban lehet fölszerelni, nagyon egyszerű változtatni rajta, hogy a normál laptopot, a vékonyabb notebookot vagy tabletet lehessen tárolni benne. Hátsó panellel és tápegységgel vannak fölszerelve kábelekkel, ugyanúgy, mint a NoteCart Simple modelleken, polcok nélkül. A hátsó ajtónál 2db ventilátor szerelhető fel. A hálózati csatlakozás ugyanolyan, mint a Simple modelleknél, akár csak a görgők. A Note Secure, az időzítő, és a színes gyűrűk opcionálisan kérhetőek.

A NoteCart Mini 5 modellje: a 10, 12, 16, 24 és a 32 darab tárolású (netbook) változata érhető el. Mind az öt modellben változtatható az elválasztó és ehhez úgy alakítottunk ki a transzformátorok elhelyezését is.

Dán formatervezés

A NoteCart a Henning Larsen Architects építészeine közreműködésével született meg. A mi ötleteink és az ő minden részletre kiterjedő formaérzékük gyümölcse a NoteCart mai változata. A kivitelezése egyszerű és elegáns – ezért minden környezetbe jól illeszkedik. A NoteCart kivitelezése és rugalmassága az Ön értékeinek minél nagyobb fokú védelmét szolgálja. A NoteCart az igények változásával párhuzamosan bővíthető és alakítható. A kialakításnak köszönhetően a szekrény védi is a laptopokat, ugyanakkor biztosítja helyes feltöltésüket és tárolásukat is, így megkíméli őket a szükségtelen mértékű elhasználódástól.

Termékeink
  • interaktív képernyők
  • interaktív táblák és eszközök
  • szavazórendszerek
  • projektorok
  • számítástechnikai eszközök
  • notebook töltő és tároló rendszerek
  • iskolabútorok
  • konferenciatechnika - eszközök és bútorok
  • vizuáltechnikai kiegészítők
  • high-definition videókonferencia rendszerek

 

Tekintse meg online termék katalógusunkat is

 

 

Kapcsolat

 Cím: 3300 Eger, Szarvas G. utca 7. 3. em. 42.

 

ico phone
 
06-20-669-3815


 ico mail  info@clevertouch.hu

 

Munkatársak, online kapcsolatfelvétel »

 

Hírlevél feliratkozás »

 

shara logo white

CleverTouch Bt.

Szarvas G. utca 7. 3. em. 42.


Tel.: +36206693815

E-mail: info@clevertouch.hu

Információk

Főoldal

Cégünkről

Állás

 

Ügyfélszolgálat

Kapcsolat
Támogatás

Hibabejelentés

 

facebook-mini twitterlogo mini youtube-mini gplus-mini