A CleverTouch Bt. interaktív képernyők és táblák, digitális eszközök és szoftverek forgalmazásával foglakozik hosszú évek óta.  mi szakterületünk az oktatás és a céges prezentációk világa.

 

A CleverBoard elnevezés egy interaktív tábla regisztrált márkaneve, s egyben a Cleverproducts interaktív prezentációs technológiát összefogó termékcsalád tagja.

Magyarországon mi képviseljük a Sahara Presentation System Plc. (UK) kínálatát.

 

Világszerte elégedett felhasználók ezrei ismerik és használják nagy elégedettséggel partnerünk által kifejlesztett eszközöket, szoftvereket, Digital Signage megoldásokat, rendszerintegrálásokat. Élvezik professzionális hardware és software támogatásunkat.

 

A hagyományos projektorral kombinált használatot a legújabb innovatív megoldásokat egyesítő több ponton is érintőképernyős CleverTouch LED interaktív megoldások váltják fel mára. A beépített pc, valamint az Android OS támogatás már a legelőnyösebb segítséget nyújtja mind az oktatóknak mind pedig az üzleti felhasználóknak.

 

Talán nem annyira közismert, de az angol oktatásügy a digitális oktatás fellegvárának számít, az ottani tantermek körülbelül 95%-a már ilyen eszközökkel van felszerelve. Ezen az igazi versenypiacon nincsenek véletlenek, a több évtizedes gyártói és fejlesztési tapasztalat, valamint az egyre bővülő kapacitás adja partnerünk piacvezető pozícióját.

Termékeinken büszkén szerepel kiemelt helyen a Made in UK felirat és zászló, így adva garanciát a megbízható minőségre.

 

A Sahara Presentation System Plc.  székhelye Londonban található, mintegy 70 fős személyzettel, több mint 50.000 m2-es területen,irodákkal és raktárakkal. A Sahara nagyon elkötelezett gyártó az Egyesült Királyságban. Partnerünk 2010-ben új gyártósorral bővítette a termelést, ahol hagyományos fehértáblákat és interaktív táblákat gyárt.

 

Az idén 2015-ben pedig a Sahara Presentation PLC bejelentette, hogy áthelyezi telephelyét logisztikai partneréhez az Europa Worldwide csoporthoz.Ez azért fontos lépés, hogy igazodjon a cég gyors növekedéséhez és a jövőbeli terjeszkedési terveihez. A megnövelt alapterület lehetővé teszi, hogy 50%-al emelhesse a jelenlegi raktárkapacitását.

 

Büszkén hirdetik, hogy náluk a személyzet igen ritkán cserélődik. Így a több, mint egy évtizede foglalkoztatott munkatársaink magas színvonalú szolgáltatást tudnak nyújtani ügyfeleink részére, s ez partnereink részéről nagyfokú elégedettséget ad.

 

A csapatmunka sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint a 2013-as és a 2014.es év is több mint 25% os  forgalombővülést hozott.Kellő bizonyítékot szolgálva a dinamizmusra,amit üzleti filozófiájukban mi is képviselünk.A CleverTouch saját márkás termékeivel jelenleg az Egyesült Királyság piacvezetőjének számít az oktatási szektorban.

 

A CleverBoard interaktív táblák, mellett egyéb hasznos és praktikus CleverProducts digitális termékeket is kínálunk. Legyen szó akár audiovizuális, vagy IKT megoldásokról, cégünk termékek széles skálájáról ad javaslatos és ajánlást, mint például a CleverClick szavazó- feleltető rendszer, bármely más CleverTouch LED érintőképernyős megoldások, CleverPad interaktív termékek.

 

Termékeink - megoldásaink:

 

Sahara - CleverBoard - CleverTouch termékek:

 

További innovatív termékeink:

 

Tekintse meg online katalógusunkat >>

 

Referenciáink:

 

Bemutatkozásunkat egy idézettel, hitvallással zárjuk:

 

"Folyamatosan fel kell tenned magadnak ezeket a kérdéseket:

Kik vannak körülöttem?

Mit tesznek velem?

Mit olvastatnak el velem?

Mit mondatnak velem?

Hova juttatnak el?

Mit gondoltatnak velem?

És ami a legfontosabb: mivé válok általuk?

Ezután tedd fel a nagy kérdést: Rendben van ez így?

Az életed nem lesz véletlenszerűen jobb, a változás teszi jobbá."

 

(Jim Rohn 1930-2009, szerző és szónok)

 

Mi is szeretnénk jobbá tenni és segíteni Önt a munkájában, az általunk képviselt megoldásokkal.

Az oktatástechnika és prezentáció világa jelenti azt a szakterületet, ahol mi jól érezzük magunkat.

 

Mi ehhez értünk, ez a mi szenvedélyünk!

Kérjük, nyugodtan forduljon hozzánk tanácsért, segítségért.

 

Tisztelettel,

 

Juhász István

ügyvezető

CleverTouch Bt.

Termékeink
  • interaktív képernyők
  • interaktív táblák és eszközök
  • szavazórendszerek
  • projektorok
  • számítástechnikai eszközök
  • notebook töltő és tároló rendszerek
  • iskolabútorok
  • konferenciatechnika - eszközök és bútorok
  • vizuáltechnikai kiegészítők
  • high-definition videókonferencia rendszerek

 

Tekintse meg online termék katalógusunkat is

 

 

shara logo white

CleverTouch Bt.

Szarvas G. utca 7. 3. em. 42.


Tel.: +36206693815

E-mail: info@clevertouch.hu

Információk

Főoldal

Cégünkről

Állás

 

Ügyfélszolgálat

Kapcsolat
Támogatás

Hibabejelentés

 

facebook-mini twitterlogo mini youtube-mini gplus-mini