A rendkívüli árfolyamváltozások miatt árlistánk jelenleg nem elérhető, kérjük keressen meg bennünket és kérje testre szabott ajánlatainkat!

Általános szállítási és fizetési feltételek:

Megrendelés:

Megrendelést kizárólag írásban fogadunk el, a beérkező megrendelést írásban visszaigazoljuk. Amennyiben a megrendelt áru raktárról azonnal szállítható, 1-2 munkanapon belül kiszállítjuk partnereink részére, egyéb esetben a termékeket berendeljük és a lenti szállítási határidők alapján szállítjuk.

Amennyiben visszaigazolásra 2 munkanapon belül nem érkezik válaszlevél, azt elfogadottnak tekintjük és a későbbi lemondás esetén a megrendelés 30% elállási díj fizetendő.

Szállítási határidő:
Részben raktárról azonnal, részben megrendelésre 1-4 héten belül.

Árukiadás, áruátvétel:

Nettó 30.000,-Ft felett ingyenes házhozszállítás! Nettó 30.000,-Ft alatt 1000-Ft-tól - 2.400,-Ft + 27% áfa (súlytól és mérettől függő) szállítással egész ország területén vagy személyesen vehető át az egri raktárunkban, egyeztetés után.

Szerződött csomagküldő partnerek:

 Pick Pack Pont

Bővebb információért kattintson ide

 

Royal-Sprint

Futárszolgálat

 

 

Áruátvétel ideje:
H-P: (d.e.) egyeztetés alapján
Sz-V: Zárva

Fizetési feltételek:
Partnerek szerződés szerint, forgalom alapján. Intézmények átutalással. Egyéb esetekben előre utalással vagy készpénzes fizetéssel esetenként előleg befizetésével.

Visszavásárlásra vonatkozó feltételek:

A megrendelő a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A megrendelő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az értékesítő köteles a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni.
A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. A megrendelőt ezenfelül egyéb költség nem terheli. Az értékesítő azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a megrendelő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő.
Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (postai kézbesítő, futár) jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, az értékesítés törlését azonnal biztosítjuk. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia! Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk! Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 17/1999. Kormányrendelet szövegét letöltheti a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjáról. Speciális-egyedi projektorizzók esetén nincs visszavásárlásra lehetőség, ezt az adott termék adatlapján feltüntetjük.

Garanciális ügyintézés:

Cégünk a garancia időket tekintve a gyártói garancia feltételeket tudja biztosítani. A garancia időn belüli meghibásodások esetén a garanciális eszközöket szerződésben rögzített feltételek alapján elszállítjuk és javítás vagy csere után visszaszállítjuk. Amennyiben garanciális a hiba jellege, úgy a garanciális javítások és az ezzel járó költségeket a gyártók fizetik meg. Ellenkező esetben a felmerülő, nem garanciális jellegű hibákból adódó költségeket a hiba bejelentő - megrendelő számára szükséges megfizetni. Kérjük, hogy a hibabejelentéseket megelőzően vizsgálják meg a hiba jellegét és ennek megfelelően jelezzék a http://cleverboard.hu/tamogatas/hibabejelentes.html oldalunkon.

Jogi feltételek:
A gyártó a termékváltozás jogát előzetes bejelentés nélkül fenntartja, az adatok tájékoztató jellegűek. A műszaki tartalomért felelőséget nem tudunk vállalni. Érdeklődés esetén részletes ajánlatot adunk a gyártók aktuális információi alapján. Megrendelést a fenti feltételek elfogadása mellett lehet leadni, vitás esetekben a szállító az Egri Városi Bíróság illetékességét köti ki.

CleverBoard Kft.
Eger, Farlasvölgy u. 19
+36 20 669 3815
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

AKCIÓ
     
Interaktív táblák akcióban

Okos táblák + Okos áron = Okos döntés


CleverBoard interaktív táblák akcióban
Részletek »

----------------------------------------

 

BÉRLÉS

Clever LED Touch érintőképernyő bérleti árlista
Részletek »

 

----------------------------------------


Tantermi csomagok TIOP pályázatokhoz »

----------------------------------------


TÁMOP 3.1.4-12 pályázat »

 

----------------------------------------


Kapcsolat

 Cím: 3300 Eger, Szarvas G. utca 7. 3. em. 42.

 

ico phone
 
06-20-669-3815


 ico mail  info@clevertouch.hu

 

Munkatársak, online kapcsolatfelvétel »

 

Hírlevél feliratkozás »

 

shara logo white

CleverTouch Bt.

Szarvas G. utca 7. 3. em. 42.


Tel.: +36206693815

E-mail: info@clevertouch.hu

Információk

Főoldal

Cégünkről

Állás

 

Ügyfélszolgálat

Kapcsolat
Támogatás

Hibabejelentés

 

facebook-mini twitterlogo mini youtube-mini gplus-mini