2015. május 8.

 

ThickBox kevin batley and richard cronk small

 

A Sahara Presentation System Plc bejelentette, hogy áthelyezi telephelyét logisztikai partneréhez az Europa Worldwide csoporthoz.

 

Ez azért fontos lépés, hogy igazodjon a cég gyors növekedéséhez és a jövőbeli terjeszkedési terveihez. A megnövelt alapterület lehetővé teszi, hogy a Sahara Presentation System Plc 50%-al emelje a jelenlegi raktárkapacitását.

 

Ez a fejlesztés egyértelműen a CleverTouch termékcsalád kirobbanó sikerére vezethető vissza. Saját márkájú nagyformátumú interaktív érintőképernyőjének piaci fogadtatásának nagy szerepe volt a társaság forgalmának növekedésben az elmúlt években. A CleverTouch jelenleg az Egyesült Királyság piacvezető terméke az oktatási szektorban.

 

Hosszabb távú előnyök mellett valósul meg Sahara beruházása, amellyel képes lesz arra, hogy új gyártmányokat is bevezethessen hálozatában. Ennek következményeként lehetővé válik, hogy szélesebb körű termékkínálatot nyújtson viszonteladói partnereinek. Sahara jelenleg több mint 1800 viszonteladóval rendelkezik az Egyesült Királyságban, valamint 80 országban akkreditált partnerekkel van jelen. Az új létesítmény lehetővé teszi a termékskála bővítését ügyfelei számára.

 

Kevin Batley a Sahara Presentation System Plc ügyvezető igazgatója mondta: "Ez egy nagyon izgalmas év a Sahara Plc-nek. Kinőttük a jelenlegi telephelyünket, és ez a lépés lehetővé teszi számunkra, hogy kényelmesen megfeleljünk a már meglévő ügyfelek az igényeknek, valamint lehetővé teszi számunkra, hogy megvalósítsuk jövőbeli tervünket, ami a terjeszkedés. Az Európa Worldwide Group erős és következetes logisztikai partnernek bizonyult. Az Ő támogatásuk nélkül nem következhetett volna be ez a gyors növekedés az elmúlt időszakban. Hisszük, hogy ezt a partnerséget tovább kell erősíteni, így még tovább tudjuk emelni ügyfeleink felé szolgáltatásaink színvonalát. "

 


Bővebb információért kattintson ide. 

Termékeink
  • interaktív képernyők
  • interaktív táblák és eszközök
  • szavazórendszerek
  • projektorok
  • számítástechnikai eszközök
  • notebook töltő és tároló rendszerek
  • iskolabútorok
  • konferenciatechnika - eszközök és bútorok
  • vizuáltechnikai kiegészítők
  • high-definition videókonferencia rendszerek

 

Tekintse meg online termék katalógusunkat is

 

 

shara logo white

CleverTouch Bt.

Szarvas G. utca 7. 3. em. 42.


Tel.: +36206693815

E-mail: info@clevertouch.hu

Információk

Főoldal

Cégünkről

Állás

 

Ügyfélszolgálat

Kapcsolat
Támogatás

Hibabejelentés

 

facebook-mini twitterlogo mini youtube-mini gplus-mini